Pošlete nám foto knihobudek a knihokoutků

Léto se nám blíží a tím i výlety do blízkých či vzdálených destinací.
Určitě jste se již setkali s různými typy knihobudek či knihokoutků. Můžete je vyfotit a poslat na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do letní soutěže.
Nezapomeňte napsat místo, kde jste fotku pořídili.

Pošlete nám foto knihobudek a knihokoutků

Podmínky a pravidla soutěže

Organizátor soutěže
Městská knihovna Znojmo

Termín konání soutěže
Soutěž probíhá od 20. 6. 2024 do 15. 9. 2024. Konečná uzávěrka je 15. 9. 2024 ve 23.59 hodin. Následně v průběhu září 2024 proběhne vyhodnocení soutěže.

Účastníci soutěže
Účastníkem soutěže se stane každá fyzická osoba, která v době trvání soutěže zašle soutěžní fotografie a uvede své osobní údaje a kontakt.

Soutěžní fotografie
Podmínkou účasti v soutěži je zaslání soutěžní fotografie nebo fotografií na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a to v termínu konání soutěže. Fotografie musí zachycovat knihobudku, knihokoutek či jiné zaujímavé čtecí místo. Nacházet se může kdekoliv ve světě. Každý účastník soutěže může zaslat maximálně 3 fotografie. U každé zaslané fotografie musí být připojen název nebo krátký popis a specifikováno místo jejího pořízení (v textu průvodního e-mailu nebo v názvu souboru).
Zasláním fotografie poskytuje účastník soutěže organizátorovi právo využívat fotografii všemi zákonem dovolenými způsoby užití, nejen v rámci soutěže a její propagace, ale i pro účely propagace organizátora či propagace jím poskytovaných služeb. Tato licence se poskytuje jako bezúplatná, časově a územně neomezená, k neomezeným způsobům užití ze strany organizátora. Organizátor není povinen toto oprávnění využít.
Organizátor nepřebírá přijetím soutěžních fotografií jakoukoli odpovědnost za obsah fotografií, porušení práv třetích osob jejich zobrazením na fotografii či užitím fotografie ze strany organizátora v dobré víře v souladu s těmito podmínkami.

Zasláním soutěžní fotografie účastník soutěže prohlašuje, že:
• souhlasí s těmito podmínkami a pravidly soutěže,
• fotografii pořídil osobně a že má neomezená práva poskytovat dalším osobám práva jejího užití v neomezeném rozsahu,
• osoby zachycené na jím pořízeném snímku souhlasí se zveřejněním dané fotografie a jejím použitím dle podmínek a pravidel soutěže.

Do soutěže nebudou zařazeny fotografie, které:
• nesouvisí s tématem této soutěže,
• mají neetický obsah (propagují pornografii, násilí, vulgaritu, rasovou nesnášenlivost atd.),
• jsou opatřeny vulgárním, či jinak pohoršujícím popiskem,
• byly, dle informací dostupných organizátorovi soutěže, pořízeny jiným autorem, než je účastník soutěže,
• obsahují jakékoliv dodatečně doplněné nápisy (fotografie nesmí obsahovat jakékoliv viditelné nápisy z důvodu možného považování za reklamu; výjimkou je nenápadný copyright či krátký nápis),
• budou do soutěže přihlášeny před zahájením soutěže nebo po termínu uzávěrky pro zasílání fotografií,
• se shodují s již dříve zaslanými fotografiemi téhož autora (fotografie shodné v podstatných znacích).

Způsob vyhodnocení soutěže
Vyhodnocení soutěže proběhne v září 2024. Porota vybere 3 nejlepší fotografie, případně také může udělit mimořádné ceny.
Do 30 dnů od ukončení soutěže budou na webu a facebookové stránce knihovny uvedeni výherci.

Ostatní podmínky soutěže
Výherce bude o výhře srozuměn e-mailem.Odměny mu budou předány osobně nebo zaslány poštou. Za výhru není možné požadovat finanční náhradu. Není možná výměna ceny za jinou cenu, stejně tak není možné vyměnit udělenou cenu za jiné předměty nebo služby.
Organizátor soutěže si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu trvání soutěže pozměnit pravidla nebo soutěž zrušit bez udání důvodu.
Účastí ve soutěži (zasláním fotografie a osobních údajů) vyjadřuje účastník souhlas s těmito pravidly a podmínkami soutěže. Zároveň vyjadřuje svůj souhlas podle zákona č.101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů se zpracováním osobních údajů jím uvedených v průvodním e-mailu. Údaje budou zpracovány za účelem administrace soutěže a za účelem nabízení služeb organizátora. Údaje budou zpracovány zaměstnanci organizátora automatizovaně nebo jinými prostředky. Poskytnuté osobní údaje bude organizátor zpracovávat po dobu nezbytně nutnou k prokázání průběhu konání soutěže a prokázání poskytnutí licence k účastníkem zaslané fotografii (nejdéle však 10 let od ukončení soutěže) nebo do odvolání tohoto souhlasu. Účastník soutěže souhlasí se zveřejněním svého jména, a příjmení a to ve sdělovacích prostředcích a na internetových stránkách v rámci vyhlášení výsledků soutěže.
Správcem ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů je Městská knihovna Znojmo.. Udělení výše uvedeného souhlasu účastníka je dobrovolné a na zpracování jeho osobních údajů jsou založeny podstatné principy soutěže. Organizátor shromažďuje osobní údaje v rozsahu zákona č.101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů.