Prázdniny v knihovně - akce v srpnu

1. 8. od 9:00 Indigové pohádky - předčítání pro děti od 3 let 
9 pohádek české autorky Martiny Mii Svobodové doprovází ilustrace 9 výtvarníků. Představíme si pohádky, které spojuje víra, že Vesmír je dobrý a že každý z nás má moc vytvořit svůj vlastní svět i bez kouzelné moci.
 
8. 8. 9:00-11:00 Dopoledne pro objednanou skupinu MŠ, není určeno pro veřejnost
 
13. 8. 14:00-16:00 Seznámení s 3D tiskem
Přijďte se podívat co umí 3D tiskárna a kolik času je potřeba od návrhu ve speciálním software k hotovému výrobku. Součástí prezentace je ukázka výrobků nejen s knihovnickou tématikou. Na podzim chystáme workshop s možností tisku dle připravené šablony.
 
15. 8. 9:00-11:00 Herna pro malé i velké
Přijďte se podívat na nové společenské hry v odd. děti za rok 2024 a zahrajte si s námi. Nově v nabídce mnoho SmartGames od MINDOK. Představeny budou také novinky z Lekotéky, kam patří didaktické hračky a hry.
 
22. 8. od 9:00 Divný brach strach - program pro děti od 3 do 10 let - Děti i dospělí se občas bojí. Společně se podíváme při společném čtení strachu na zoubek a z knížek vybereme pár tipů proti strachu.
 
29. 8. 9:00-11:00 Pročtené léto: ukončení letní akce Mravenčí chůvy pro dětské knihomoly. Společné povídání o knihách, které jsme stačili přečíst během prázdnin. Ukážeme si ty, které nás nadchly, ale ještě na ně nebyl čas. Se zájemci si prohlédneme vyplněné brožury Pročteného léta, které čtenáři mohli získat na červencovém setkání Pročtené léto v knihovně. V elektronické podobě je stále volně ke stažení na webu knihovny.
 

Prázdniny v knihovně - akce v srpnu